Zbor.md

Bilete de avion Pegasus Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Pegasus Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Pegasus Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Pegasus Airlines

Despre Companie

Cu o flotă tânără și modernă de aeronave Boeing și Airbus, Pegasus Airlines oferă zboruri către peste 100 de destinații în întreaga lume, inclusiv în Europa, Orientul Mijlociu și Asia Centrală. Astfel, călătorii au oportunitatea de a explora diverse culturi și atracții turistice din întreaga regiune.

Punctele Forte


Pegasus Airlines se remarcă prin angajamentul său față de inovație și tehnologie. Compania aeriană este renumită pentru introducerea conceptului de "Low-Cost, Low-Fare" în Turcia, oferind călătoriilor oportunitatea de a beneficia de tarife accesibile și servicii de calitate. Un alt punct forte al Pegasus Airlines este hub-ul său principal, Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul, care este unul dintre cele mai mari și mai aglomerate aeroporturi din regiune.

Program de loialitate

Aeroportul oferă conexiuni excelente către o gamă largă de destinații, facilitând călătoriile pentru pasageri. Cu un accent pe siguranță, confort și accesibilitate, Pegasus Airlines se străduiește să ofere călătoriilor o experiență plăcută și fără griji. Prin tarife competitive, servicii de înaltă calitate și o rețea vastă de rute, Pegasus Airlines rămâne o alegere populară pentru călătorii din întreaga lume.