Zbor.md

Bilete de avion Georgian Wings

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Georgian Wings disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Georgian Wings
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Georgian Wings

Despre companie


Flota modernă a companiei, compusă din aeronave de tipul Saab 340, permite zboruri eficiente și confortabile, acoperind o gamă variată de rute către destinații din Georgia și din țările vecine. Echipajul bine pregătit și profesionist se asigură că fiecare călătorie cu Georgian Wings este plăcută și sigură.


Servicii

Georgian Wings este recunoscută pentru angajamentul său față de siguranță, confortul pasagerilor și serviciile de înaltă calitate. Cu o atenție deosebită la detalii și la nevoile clienților săi, compania aeriană se străduiește să ofere experiențe de călătorie memorabile pentru fiecare pasager.

În plus față de zborurile de pasageri, Georgian Wings oferă și servicii de transport de marfă, contribuind la dezvoltarea comerțului și a transportului în regiune. Cu o viziune orientată spre creștere și excelență, Georgian Wings își propune să devină unul dintre principalii jucători din industria aviatică din Georgia și să consolideze poziția țării în harta zborurilor regionale și internaționale.