Zbor.md

Bilete de avion Freebird Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Freebird Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Freebird Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Freebird Airlines

Despre Companie

Compania operează o flotă modernă de aeronave Airbus A320 și Airbus A321, care asigură o experiență de zbor confortabilă și sigură pentru pasageri. Freebird Airlines este cunoscută pentru serviciile sale prietenoase și atenția acordată nevoilor pasagerilor, oferind o gamă variată de facilități și opțiuni pentru călătorii de vacanță.

Cu destinații populare precum Egipt, Grecia, Spania și Turcia, Freebird Airlines oferă zboruri directe către destinații exotice și insule de vis, facilitând călătoriile pentru turiști în căutare de soare, plajă și aventură.

Servicii

În plus față de serviciile de transport pasageri, Freebird Airlines oferă și servicii de charter pentru organizații, grupuri și agenții de turism, contribuind la dezvoltarea industriei turistice și a sectorului de zboruri charter în întreaga regiune.

Cu o viziune orientată spre satisfacția clienților și excelență în servicii, Freebird Airlines rămâne un partener de încredere pentru călătoriile de vacanță și de afaceri în regiunea Mediteraneană și dincolo de aceasta.