Zbor.md

Bilete de avion airBaltic

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri airBaltic disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

airBaltic
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

airBaltic

Despre Companie

Cu sediul în Riga, airBaltic operează o flotă modernă de aeronave Airbus A220-300, cunoscute pentru eficiența lor în consumul de combustibil și confortul pasagerilor. Cu accent pe oferirea unei experiențe de călătorie fără cusur, airBaltic oferă o gamă de servicii și facilități pentru a satisface nevoile călătorilor de afaceri și de agrement.

Servicii

Una dintre principalele sale puncte forte este rețeaua extinsă de rute, care include peste 70 de destinații servite direct de la hub-urile sale din Riga, Tallinn și Vilnius. Indiferent dacă călătorii doresc să exploreze orașe istorice, să se relaxeze pe plaje însorite sau să participe la întâlniri de afaceri, airBaltic oferă conexiuni convenabile către o varietate largă de destinații.

În plus față de serviciile pentru pasageri, airBaltic operează și zboruri de marfă, furnizând soluții de transport esențiale pentru afacerile din regiunea Baltică și dincolo de aceasta.

Angajată în durabilitate și responsabilitatea față de mediu, airBaltic investește continuu în aeronave moderne și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și implementează practici prietenoase cu mediul pentru a-și minimiza amprenta de carbon.

Cu dedicarea sa față de satisfacția clienților, excelența operațională și creșterea durabilă, airBaltic rămâne o alegere preferată pentru călătorii în căutarea unor experiențe de călătorie aeriene fiabile și de înaltă calitate în regiunea Baltică și dincolo de aceasta.