Zbor.md

Bilete de avion Aegean Airlines

Rezervă acum! Prețurile se pot modifica! Suport Clienți 24/7

Zboruri Aegean Airlines disponibile din Moldova

Destinații de la cel mai mic preț posibil!

Aegean Airlines
De la Chișinău
Zboară din Chișinău

Top oferte de sezon

Vezi destinații populare acum

Aegean Airlines

Despre Companie

De la plaje idilice la orașe istorice și peisaje montane spectaculoase, Aegean Airlines deschide uși către aventuri neuitate.Flota modernă a Aegean Airlines, compusă din aeronave Airbus, oferă călătorilor confort și siguranță la cele mai înalte standarde.

Puncte forte

Serviciile impecabile, atenția la detalii și ospitalitatea caldă a echipajului de zbor transformă fiecare călătorie cu Aegean Airlines într-o experiență plăcută și memorabilă.În plus față de serviciile de zbor, Aegean Airlines oferă și un program de loialitate, "Miles+Bonus", care recompensează pasagerii fideli cu beneficii atractive, cum ar fi bilete gratuite sau upgrade-uri de clasă.

Program de loialitate

Cu o viziune de a oferi călătorilor săi servicii de înaltă calitate și de a promova turismul și cultura greacă în întreaga lume, Aegean Airlines rămâne o alegere populară pentru călătorii de afaceri și de agrement. Încântând pasagerii cu experiențe autentice și destinații uimitoare, Aegean Airlines continuă să își consolideze poziția ca una dintre cele mai iubite și respectate companii aeriene din Europa.