7 locații în Istanbul unde poți servi cafeaua perfectă
3496

7 locații în Istanbul unde poți servi cafeaua perfectă

Nova Santiye Cafe

Sunset TerraceO terasă cu vedere pe acoperiș, decor pitoresc, covoare și pături tradiționale turcești. Imaginează-ți cum ar fi să savurezi cafeaua urmărind apusul peste strâmtoarea Bosfor și întregul oraș.

Minoa Bookstore & Coffee


Iubitorii de cărți se vor simți ca acasă în această cafenea/librărie în stil Harry Potter. Încearcă faimosul lor croissant cu o cafea tradițională sau o soia macchiato în timp ce răsfoiești cartea preferată.

MOC Nişantaşı

Una dintre cele mai populare cafenele din Istanbul. Există de trei generații și e locul unde poți găsi una din cele mai bune cafele din Istanbul. Au și câteva specialități precum Chilli Mocha sau Golden Latte dacă vrei să încerci ceva nou.

Coffeetopia

După ce ai făcut o vizită la muzeul Hagia Sofia, Moschea Albastră, Palatul Topkapi sau Marele Bazar, poți veni sa savurezi o cafea aici. Boabele lor de cafea sunt proaspăt prăjite și măcinate. Orice ceașcă de cafea de la Coffeetopia va fi probabil una dintre cele mai bune din Istanbul.

Coffee Sapiens

A fost creată de doi entuziaști ai cafelei cu scopul de a oferi cele mai bune semințe de cafea istanbulenilor. Te poți plimba pe frumoasele străzi din Karaköy și Galata cu o cafea la pachet sau poți sta în cafeneaua lor frumos decorată.

Walter’s Coffee Roastery

Walter, din Breaking Bad, are acum propria cafenea. Pe lângă cafea delicioasă, acest loc industrial are o brioșă vegană absolut bestială. Iar dacă nu ești vegan, supradozează-te cu un „injector” - un sandwich din gogoși cu caramelă/nutella.

F’roses Floral Cafe

Dacă ești iubitor de roz și prințese, vei plânge când vei vedea acest loc))). Mobilier în stil victorian, trandafiri peste tot, iar de la porțelan până la șervețele și chiar mâncare - totul e de culoarea roz.

Rezervă acum pe www.zbor.md