Bilete de avion către Finlanda

Bilete către oraşele Finlanda

 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Helsinki
  LOT Polish AirlinesFinnair
  1 escală
 • 28 iul. (dum)Chișinău - Tampere
  airBalticFLYONE
  2 escale
 • 28 iul. (dum)Chișinău - Tampere
  Turkish AirlinesairBaltic
  2 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Tampere
  HiSkyairBaltic
  2 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Rovaniemi
  LOT Polish AirlinesFinnair
  2 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Rovaniemi
  FinnairFLYONE
  2 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Turku
  Wizz AirLOT Polish Airlines
  2 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Tampere
  Wizz Air MaltaairBalticFLYONE
  3 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Tampere
  LOT Polish AirlinesHiSkyairBaltic
  3 escale
 • 27 iul. (sâm)Chișinău - Turku
  Wizz Air MaltaHiSkyairBaltic
  3 escale

Finlanda, țara cunoscută și sub numele de Țara celor 1000 de lacuri, își îmbrățișează vizitatorii cu o combinație unică de natură sălbatică, inovație tehnologică și tradiții fascinante. Situată în nordul Europei, Finlanda este o destinație fascinantă care încântă cu peisaje spectaculoase și un stil de viață caracterizat de echilibru și simplitate.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Finlandei este relația sa specială cu natura. Pădurile dense, lacurile cristaline și terenurile împădurite acoperă o mare parte din țară, oferind locuitorilor și vizitatorilor numeroase oportunități de a se bucura de activități în aer liber. Fie că este vorba despre explorarea pădurilor înconjurătoare, pescuitul pe lacuri sau admirarea aurorei boreale dansând pe cerul nopții, Finlanda își răsfață oaspeții cu spectacole naturale de neuitat.

Pe lângă frumusețea sa naturală, Finlanda este recunoscută și pentru inovațiile sale tehnologice. Este patria unor companii de tehnologie de vârf, precum Nokia și Rovio Entertainment, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei tehnologice la nivel global. În plus, Finlanda este cunoscută pentru sistemul său educațional de înaltă calitate și pentru promovarea egalității de gen în societate.

Tradițiile și cultura finlandeză adaugă și ele o notă distinctivă peisajului țării. Saunele finlandeze reprezintă o parte importantă a vieții de zi cu zi, oferind o oază de relaxare și regenerare. De asemenea, festivalurile tradiționale, cum ar fi Juhannus (Ziua de Naștere a Soarelui) și Vappu (Ziua Muncii), aduc comunitățile împreună într-o explozie de bucurie și culoare.

Capitala Finlandei, Helsinki, este un oraș vibrant, cu arhitectură elegantă, parcuri îngrijite și o scenă culturală bogată. Orașul îmbină armonios tradiția și modernitatea, oferind o gamă largă de atracții turistice, de la catedrale istorice și muzee fascinante până la restaurante de renume mondial și magazine de design nordic.

Indiferent dacă te atrag peisajele naturale, inovațiile tehnologice sau tradițiile culturale, Finlanda te va întâmpina cu brațele deschise și te va cuceri cu farmecul ei distinctiv. O călătorie în această țară nordică este o experiență captivantă și memorabilă, care te va îndemna să revii mereu pentru a descoperi mai multe din minunile sale.