plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Alianța TUI Airlines

image
thumb

TUI Airlines deține opt companii aeriene europene, astfel creând cel mai mare grup de turism din Europa. Companiile aeriene operează curse de linie și curse charter pentru mai mult de 150 de destinații din întreaga lume, deservind 60 de aeroporturi din 9 țări europene.

Companiile aeriene membre sunt reprezentate de: Arkefly (Olanda), Corsairfly (Franța), Jetairfly (Belgia, Maroc), Thomsonfly (Regatul Unit al Marii Britanii), First Choice Airways (Regatul Unit al Marii Britanii), TUIfly (Germania), TUIfly Nordic (Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda). Companiile fondatoare ale TUI Airlines au fost: Britannia Airways (Regatul Uni al Marii Britanii), Jet4you (Maroc), Britannia Nordic (Suedia), First Choice Airways (Regatul Unit al Marii Britanii), Hapag-Loyd Express (Germania), Hapag-Loyd Flug (Germania), Neos (Italia) și Thomsonfly (Regatul Unit al Marii Britanii).

În 2005, numele și inscripțiile companiilor aeriene au fost schimbate pentru a reflecta numele grupului și a crește gradul de recunoaștere al acestuia folosind un singur nume de piață. Toate companiile membre activează sub un nou brand, cu cel mai cunoscut nume pe piața lor locală și cu numele principal al tur operatorului, de exemplu, Jet4you și Britannia Airways și-au schimbat denumirea. Ambele companii și-au revopsit aeronavele în culorile TUI - albastru deschis, cu un logo roșu TUI pe coada aeronavei.

TUI Airlines transportă milioane de pasageri anual, călătorii efectuate în scopuri turistice sau de afaceri. În 2005, a înregistrat un volum de pasageri de 25 de milioane și 8 200 de angajați.

Comentarii