plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Alianța SkyTeam

image
thumb

SkyTeam este a doua alianţă aeriană globală după Star Alliance, compusă din următoarele companii membre:Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Middle East Airlines, Saudi Arabian Airlines, TAROM, Vietnam Airlines şi Xiamen Airlines.

SkyTeam oferă celor peste 529 de milioane de pasageri anual, un sistem mondial de aproximativ 15.000 de zboruri zilnice, acoperind 1024 de destinaţii, din 178 de ţări.

SkyTeam a fost fondată în iunie 2000 de către Aeromexico, Air France, Delta Air Lines și Korean Air. De atunci până în prezent, numărul companiilor membre a ajuns la 19, acestea fiind adăugate pentru a avea posibilitatea de a zbura din orice colț al lumii, din cele mai moderne și accesibile aeroporturi din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia și Africa.

Sediul central al alianței este Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Cele 19 companii aeriene membre ale alianței asigură pasagerilor săi o călătorie cât mai plăcută, fie că este vorba despre o călătorie de plăcere, sau una de afaceri, acces la o vastă reţea ce cuprinde mai multe destinaţii, frecvenţe şi conectivitate, acces la 530 saloane de tip lounge, din toată lumea, precum și posibilitatea de a câştiga şi folosi milele din programul de fidelizare Flying Blue prin reţeaua completă de destinaţii SkyTeam. Sloganul alianței SkyTeam este:"Ne pasă mai mult de dumneavoastră" (lb. engleză “Caring more about you”).

Comentarii