plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Zbor.md se lansează în Italia! Detalii de la directorul general, Victor Afteni

Performanță de excepție pentru Zbor.md. Compania anunță că se lansează pe piața biletelor de avion din Italia sub brandul VoliVolo.

Site-ul VoliVolo dispune de un motor de căutare performant, care îți pune la dispoziție bilete spre orice destinație din lume, de la toate companiile aeriene existente. Datorită conexiunilor inteligente, clientul poate compara prețurile și opțiunile de călătorie de la mai multe companii aeriene fie de linie, fie low-cost, pentru a găsi cele mai bune oferte pentru bugetul și nevoile sale.

Echipa este formată din tineri vizionari, agenți profesioniști cu experiență care oferă sprijin 24/7, ca să fii în siguranță de la începutul călătoriei până la destinație. Agenții noștri pot fi contactați prin intermediul adresei de email: info@volivolo.it sau pe live chat-ul disponibil pe site. Serviciile premium pe care le oferă Zbor.md sunt valabile și pentru VoliVolo. Astfel, poți beneficia de toate comoditățile fără stres și efort în plus: bilete de avion; cazare hotel; transfer de la/spre aeroport/hotel; check-in gratuit.

Toți clienții înregistrați pe site-ul VoliVolo sunt recompensați la înregistrare cu 25 de euro. Programul îți permite ca pentru fiecare bilet cumpărat să primești cashback în valoare de 1% din valoarea tranzacției, care se va converti în puncte în balanța contul tău. Bonusurile se calculează în euro.

Întrebat despre motivele din spatele lansării Zbor.md în Italia, directorul general Victor Afteni a relatat că Italia este o țară mult mai apropiată din punct de vedere lingvistic cu Republica Moldova. De asemenea, Italia este una dintre țările unde cei mai mulți moldoveni din diasporă au trăit, s-au stabilit permanent cu traiul sau și-au făcut studiile, lucru ce face posibilă angajarea în cadrul companiei a concetățenilor care cunosc piața italiană.

„În plus, Italia este o țară care are o infrastructură aeroportuară foarte dezvoltată. Are peste 35 de aeroporturi pentru zboruri comerciale și peste 60 de milioane de cetățeni”, a adăugat directorul VoliVolo.

Potrivit lui, site-ul a fost creat pentru italienii care aleg să călătorească atât prin intermediul zborurilor interne în Italia, cât și prin intermediul celor internaționale. De asemenea, prin intermediul platformei VoliVolo pot călători și moldovenii din diaspora de pe peninsulă.

„Proiectul este foarte interesant, iar așteptările sunt mari. Suntem conștienți că în prima perioadă numărul de rezervări și bilete emise nu va fi într-atât de mare. Evident că trebuie de analizat preferințele și cererile unui client italian. În prima lună de testare am observat că acestea diferă față de cele ale moldovenilor și a românilor, iar site-ul trebuie ajustat pentru ca cerințele clienților din Italia să fie satisfăcute. Tocmai din acest motiv la moment suntem în faza de testare. Ulterior, după crearea unei statistici vom perfecționa platforma”, a mai menționat Victor Afteni.

Amintim că aceasta nu este prima țară din străinătate unde s-a lansat Zbor.md. În toamna anului 2021, Zbor.md a venit pe piața biletelor de avion din România sub marca Zbor24. Până la momentul de față, Zbor24 a vândut circa 50.000 de bilete de avion clienților săi de peste Prut.

Zbor.md este lider pe piața biletelor de avion din Republica Moldova. Echipa profesionistă a companiei este alcătuită din agenți cu peste 15 ani de experiență în domeniu. Totodată, agenția este unica din țară care pune la dispoziție serviciul de asigurare de bagaj, care costă doar 1,99 euro. Zbor.md urmărește să-și deservescă la cel mai înalt nivel clienții, asigurându-le o călătorie liniștită și fără de griji.

Comentarii