plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Tot ce Trebuie să Cunoști Despre Bagajul de Mână

Bagajul de mână este o mică valiză sau geantă pe care pasagerii o pot lua cu ei în cabină în timpul călătoriilor cu avionul. Acesta conține obiecte personale și necesare pentru călătorie, cum ar fi documente, medicamente, gadget-uri, haine de schimb sau alte articole esențiale. Dimensiunile și greutatea permise pentru bagajul de mână pot varia în funcție de compania aeriană.

Turkish Airlines, cu sediul în Istanbul, se remarcă prin flota sa modernă și serviciile sale de calitate. Dimensiunile bagajului de mână sunt 40 cm X 30 cm X 15 cm și nu trebuie să depășească 8 kg.
FlyOne, este o companie aeriană din Moldova, în creștere foarte rapidă. Toţi pasagerii au dreptul la un singur bagaj de mână, cu dimensiunea 40 cm X 30 cm X 20 cm (nu trebuie să depășească 8 kg).
Tarom, transportul avia național al României, dimensiunile bagajului sunt 55 cm X 40 cm X 33 cm și nu trebuie să depășească 10 kg.
Wizz Air, se specializează în zboruri low - cost în Europa Centrală și de Est. Dimensiunile bagajului sunt 40 cm X 30 cm X 20 cm și nu trebuie să depășească 10 kg.
Lot Polish, compania națională poloneză este cunoscută pentru conexiunile internaționale. Bagajul are dimensiunile 40 cm X 35 cm X 12 cm și nu trebuie să depășească 2 kg.
Austrian Airlines, oferă servicii premium și face parte din grupul Lufthansa. Dimensiunile acceptate sunt 55 cm X 40 cm X 33 cm și nu trebuie să depășească 8 kg.
Aegean Airlines, este o companie greacă cu rețea extinsă în regiunea Europei de Sud-Est. Poți lua cu tine un bagaj de mână de până la 8 kg și cu dimensiuni de până la 56 cm X 45 cm X 25 cm, care poate fi depozitat în compartimentul de bagaje de sus sau un accesoriu (geantă de mână de damă/bărbătească sau o husă subțire pentru laptop) care trebuie să încapă sub scaunul din fața dvs.

Așadar, fie că alegeți confortul Turkish Airlines, accesibilitatea FlyOne sau TAROM, economiile oferite de Wizz Air, rețeaua internațională a LOT Polish, serviciile premium ale Austrian Airlines, experiența distinctivă a Israir sau conexiunile extinse ale Aegean Airlines, puteți face această alegere cu încredere fără să vă mai faceți griji de bagajul de mână, dacă respectați dimensiunile date de companie.

Călătoria ta - prioritatea noastră! Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la numărul de telefon: (+373) 22 844 111 sau (+373) 78 844 111.















Comentarii