plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Reluare zboruri Aeroflot spre Moscova!

LA SITUAȚIA CU PLECAREA LA FEDERAȚIA RUSĂ

❗️❗️❗️Din 25 decembrie a acestui an Aeroflot Airlines lansează zboruri charter de la Aeroportul Internațional Chișinău la Aeroportul Moscova Sheremetyevo de două ori pe săptămână (vineri și duminică, zbor SU 1845, plecare la 01:35 și sosire la 05:35 ora locală) ...

🔹Puteți cumpăra bilete online de pe site-ul www.zbor.md sau suna la numarul 022 844 111. Viber/Whatsapp - +37378844111

🔹 Cetățenii ruși care sosesc acasă trebuie să completeze „Chestionarul pentru sosirea zborurilor către Rusia pentru a trece frontiera” la bordul aeronavei sau electronic („Înregistrarea sosirii în Federația Rusă”) și, de asemenea, în termen de trei zile calendaristice de la data sosirii pentru a fi supus unui test de laborator. pe COVID-19 de către PCR și postați informații despre rezultatul cercetării într-un formular electronic special. Înainte de a primi rezultatele testelor de laborator pentru COVID-19, este necesar să se respecte regimul de izolare la locul de reședință (ședere).

🔹 Cetățenii străini care au MOTIVE INTEMEIATE (vezi urmatorul punct) să intre în Federația Rusă, la trecerea frontierei de stat rusești, sunt obligați să prezinte oficialilor însărcinați cu controlul sanitar și de carantină un document medical (în rusă sau engleză) care să confirme absența infecției cu coronavirus cu confirmarea unui test de laborator negativ al materialului pentru COVID-19 prin metoda PCR, selectată cu cel puțin trei zile calendaristice înainte de sosirea pe teritoriul Federației Ruse.

🔹 Vă rugăm să rețineți că intrarea în Rusia a cetățenilor străini este încă reglementată prin ordinul Guvernului Federației Ruse din 16 martie 2020 nr. 635-r.

🔹Mai multe informații verifricați cu Ambsada Federației Ruse la Chișinău!

Comentarii