plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Lufthansa Revine în Moldova

Lufthansa, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, a fost înființată în 1953 în Germania. Inițial, opera sub numele de "Luftag" și a fost creată pentru a prelua activitățile de zbor ale fostei companii aeriene germane, Deutsche Lufthansa, înființată în 1926.

Lufthansa a cunoscut o creștere semnificativă în decadelile următoare și a devenit una dintre cele mai importante companii aeriene internaționale. În anii 1960, a introdus serviciul de zbor pe distanțe lungi cu avioanele Boeing 707 și a devenit prima companie aeriană din lume care operează acest tip de aeronavă.

De-a lungul anilor, Lufthansa a fost recunoscută pentru calitatea serviciilor sale, fiind desemnată de mai multe ori "Cel mai bun transportator aerian european". Compania și-a extins rețeaua de rute și a fost un pionier în introducerea unor tehnologii avansate în domeniul aviației.

Din data de 1 Mai 2024, Lufthansa revine cu zboruri de la Chișinău către destinațiile populare, precum: Frankfurt, München, Düsseldorf, Berlin, Podgorica, Basel, Helsinki.

Frankfurt, cunoscut ca un centru financiar global, cu un peisaj urban dominat de zgârie-nori, dar păstrează și un nucleu istoric pitoresc.

München, capitala Bavariei, care impresionează cu arhitectura sa barocă și parcurile mari, fiind celebră pentru Oktoberfest și atmosfera sa culturală vibrantă.

Düsseldorf, situat pe malul fluviului Rin, este un important centru economic și cultural, remarcabil pentru moda sa, arta contemporană și atmosfera sofisticată.

Podgorica, capitala Muntenegrului, se dezvoltă rapid, oferind o combinație fascinantă între istorie și modernitate, având și peisaje naturale spectaculoase în apropiere.

Basel, situat la granița dintre Elveția, Franța și Germania, este un oraș cultural cu muzee remarcabile, o arhitectură variată și un caracter internațional distinctiv.

Helsinki, capitala Finlandei, emană un farmec nordic cu arhitectura sa elegantă, parcurile generoase și atmosfera relaxată, reflectând o combinație unică de modernitate și respect pentru tradițiile nordice.

Pentru mai multe detalii și bilete avia, contactează-ne la numerele: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111




Comentarii