plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

FLYONE Anunță Planurile de Extindere pentru Sezonul de Vară 2024

Într-o nouă dezvăluire entuziasmantă, compania aeriană FLYONE își propune să încânte călătorii cu o listă extinsă de destinații pentru sezonul de vară din 2024. Cu un total de 34 de curse regulate și charter, pasagerii vor avea parte de o gamă variată de orașe atractive în care să își petreacă vacanțe de neuitat.

Printre noutățile anunțate se numără lansarea în premieră a trei destinații fascinante: Praga (Cehia), Enfidha (Tunisia) și Thessaloniki (Grecia), oferind călătorilor și mai multe opțiuni de explorat.

Lista completă a destinațiilor disponibile pentru rezervare include orașe din Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Belgia, Georgia, Irlanda, Israel, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Spania, Cipru, Portugalia, Olanda și mai multe altele.

Cu această expansiune, FLYONE rămâne la înălțimea așteptărilor, oferind călătorilor posibilitatea de a ajunge în locuri excepționale din întreaga lume. Pentru rezervări și informații suplimentare, pasagerii pot accesa pagina web Flyone.eu, aplicația mobilă FLYONE sau agențiile partenere.

Cu o cotă de piață de 45% în Moldova și o reputație solidă în privința siguranței și punctualității, FLYONE continuă să se afirme ca lider în industria aeriană. În plus, reînnoirea certificării IOSA și membrilor IATA demonstrează angajamentul companiei pentru cele mai înalte standarde de siguranță și operare eficientă.

În 2022, FLYONE a transportat peste 1 milion de pasageri și a lansat cu succes 6 destinații noi, demonstrând o creștere constantă și angajamentul său față de satisfacția călătorilor.

Cu zboruri către 53 de destinații, atât regulare, cât și charter, FLYONE rămâne alegerea de încredere pentru călătorii care caută aventuri noi și experiențe de neuitat.

Comentarii