plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Despre rambursările către pasageri

Rambursarea către pasageri

Conform deciziei autorităților de stat de a institui Starea de Urgență în țară pentru o perioadă de 60 zile, începând cu 24 februarie 2022 și, prin urmare, din cauza închiderii spațiului aerian al Republicii Moldova, toate zborurile către/dinspre Moldova sunt suspendate temporar, până la o nouă notificare!

Este de reținut faptul că banii achitați de către clienți/pasageri pentru biletele de avion, indiferent de modalitatea de plată, sunt transferați companiilor aeriene transportatoare.

Totodată, atragem atenția asupra faptului că unele companii aeriene din Ucraina și Federația Rusă au suspendat temporar posibilitatea rambursării banilor pentru biletele de avion la cursele anulate.

La cererea pasagerilor, Zbor.md transmite toate solicitările de rambursare către compania aeriană care examinează fiecare cerere individual, iar autorizația de rambursare nu este garantată. Rambursările către pasageri pot fi procesate numai după autorizarea companiei aeriene și recepționarea banilor! Nu este definit termenul maxim pentru examinarea cererii de rambursare de către compania aeriană sau aceasta diferă de la o companie la alta.

Important: pe perioada Stării de Urgență compania Zbor.md va da curs la toate cererile de rambursare într-un termen de până la 60 zile lucrătoare. Această decizie este condiționată de durata de procesare a rambursărilor de către companiile aeriene, care la moment este una mai îndelungata decât în mod obișnuit din cauza volumului mare de cereri și incertitudinii vis-a-vis de situația creată.

Pasagerii care au bilete procurate pentru zborurile anulate vor primi o înștiințare pe adresa de email cu instrucțiunile și opțiunile oferite de către companiile aeriene.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat, dar situația actuală este în afara controlului nostru, și vă asigurăm că depunem efort maxim pentru a vă oferi tot suportul necesar.

Vă rugăm să urmăriți informațiile oficiale. Urmează să vă informăm suplimentar despre posibilitatea reluării zborurilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comentarii