plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cum să procurați bilete de avion ieftine

Bilete avion ieftine
Bilete avion ieftine WizzAir
Bilete avion ieftine RyanAir
Bilete avion ieftine Airmoldova
Bilete avion ieftine Bilete avion ieftine WizzAir Bilete avion ieftine RyanAir Bilete avion ieftine Airmoldova

Cum să găsiți bilete ieftine de avion?

Zilele astea am publicat pe mai multe portale de știri un articol despre avantajele procurării biletelor de avion online dar și cum să găsești cele mai ieftine bilete. Dacă nu ați reușit încă să-l citiți, rezervați-vă cîteva minute ca să vedeți mai jos despre ce merge vorba.

Biletele de avion ieftine sunt un lucru foarte comun în zilele noastre. Acestea sunt fără îndoială cea mai bună soluție în cazul în care bugetul pentru călătorii este mic sau atunci cînd pur și simplu, nu doriți să cheltuiți pe bilete de avion pentru că specificul activității presupune să zburați des. Un lucru important care trebuie reținut în acest caz este de fapt că, bilete de avion ieftine nu sunt greu de găsit și merită tot timpul necesar pentru a fi căutate.

Iar cele mai ieftine bilete de avion sunt cel mai ușor de găsit , desigur, online. Ei bine, dacă mulți cunosc despre acest lucru, totuși puțini încă cumpără online, iar motivul este nesiguranța, frica de a nu fi mințit, sau a comite vreo greșeală și a pierde banii.

De aceea haideți să vedem care sunt beneficiile unei rezervări și achitări online. De ce am spus și rezervări, este pentru că toate companiile aeriene oferă posibilitatea procurării biletelor de avion online, însă nu și posibilitatea de rezervare online și achitare cash. Zbor.md vă pune la dispoziție aceasta opțiune.

Așa deci, de ce online?

  • Pentru că este o modalitate nouă de achitare, pentru care vă utilizați contul sau cardul bancar și puteți să faceți rezervarea chiar și cu 2 ore înainte de zbor;
  • Este mai ieftin. În comparație cu rezervarea prin telefon sau direct în agenție, reușiți să economisiți bani, întrucît nu veți plăti pentru serviciul prestat de agentul de vînzări;
  • Pentru că aveți posibilitatea să căutați și să rezervați bilete în orice timp , la orice oră – 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămînă;
  • Primiți asistență în cazul în care întîmpinați dificultăți, puteți adresa întrebări direct pe site și veți primi imediat un răspuns;
  • Online aveți posibilitatea să comparați zborurile și prețurile la toate companiile aeriene pe un singur site. Asta înseamna economie de timp și bani ;
  • Este foarte comod. Rezervarea biletelor de avion o puteți face de oriunde, fie de acasă sau de la serviciu, de la calculator sau chiar telefon mobil /tabletă.
  • Procurînd un bilet online, toate informațiile vor fi stocate în baza de date a companiei aeriene și în acest mod sunteți asigurați de cazurile în care pierdeți biletul sau pur și simplu îl uitați acasă;
  • Rezervarea biletelor de avion online pe zbor.md este foarte sigură. Achitarea se face direct de pe cardul de credit, iar plățile sunt criptate, agenția asigurand absolut protecția datelor. Mai mult decît atît, zbor.md este membru al asociației IATA (Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni ), lucru care ne permite de a oferi cele mai bune prețuri direct de la toate companiile aeriene membre și ele IATA. Totodată avem posibilitatea de a soluționa direct cu companiile aeriene, problemele care pot aparea pe parcursul planificării călătoriei;

Acestea sunt cîteva dintre argumentele “pro” achiziționării biletelor de avion online.

Cu motivele ne-am clarificat, dar cum rămîne cu găsirea biletelor de avion ieftine?

Găsirea, prin urmare, a unui bilet ieftin nu implica noroc și nici magie. Este o chestiune legată de căutări corecte. De aceea va prezentăm cîteva metode care vă vor permite să găsiți mai ușor bilete ieftine de avion.

  1. Fiți flexibili cu datele călătoriei

    Este important să țineți cont de faptul că prețul biletelor de avion varianză în funcție de zilele săptămînii, luni ale anului, sărbători și sezon. După cum vă dați bine seama, cele mai scumpe bilete vor fi, desigur, de Crăciun, de Sf Valentin, în august dar și în zilele de odihnă sau sărbători locale din țara în care planificați călătoria. Așa dar, este întotdeauna mai ieftin să zburați la mijlocul săptămînii în zilele de marți, miercuri, joi, în lunile extra-sezoniere precum ianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie. De asemenea, prețuri mici veți găsi imediat dupa sărbători, dimineața devreme sau seara foarte tîrziu pentru că în acest interval de timp mai puțini oameni doresc să călătorească. Prin urmare, și diferența de o zi poate însemna o economie de bani considerabilă.
  2. Aeroporturile secundare

    Cele mai multe orașe mari au un aeroport mai mic, secundar. Pe aceste aeroporturi aterizează companiile low cost, deoarecele li se percepe o taxa mai mică pentru aterizare, ceea ce le permie companiilor aeriene să mențină prețuri mici la biletele de avion. De aceea verificați dacă în orașul în care mergeți mai există vreun aeroport secundar.
  3. Încercați rute alternative

    De multe ori zborurile directe sunt mai scumpe decît cele cu escale. Acest lucru ar însemna că este mai ieftin să mergi în Amsterdan, luînd un zbor către Dortmund, iar de acolo cu trenul, sau dacă este vorba de o altă destinație chiar și folosind zboruri low cost interne. Această variantă este desigur mai obositoare, dar dacă sunteți un împătimit al călătoriilor este o alternativă foarte bună.
  4. Trebuie să știți cît sunteți dispuși să achitați pentru biletul de avion

    Oamenii de multe ori încercînd să obțină cel mai bun preț, așteaptă prea mult ca într-un final să achite mai scump. Prețurile la biletele de avion sunt fluctuante, pot scădea dar și crește. De aceea este bine să vă stabiliți un preț pe care sunteți dispuși să îl achitați pentru o destinație. Dacă așteptați că vor apărea oferte mai bune s-ar putea să pierdeți și ofertă pe care ați fost dispuși să o achitați, întrucît prețurile s-ar putea să nu mai scadă. De aceea așteptați pînă prețul ajunge la limita stabilită și cumpărați biletul, pentru ca mai apoi să nu aveți remușcări.
  5. Înregistrați-vă pentru a primi alerte de oferte

    Pe site-ul nostru în curînd va există posibilitatea de a vă înscri pentru a primi alerte de oferte. În acest mod veți primi informații despre toate noutățile și ofertele speciale care au loc.
  6. Rezervați din timp

    Prețul biletelor de avion varianză foarte mult pe parcursul anului din mai multe motive, de aceea este indicat să procurați biletul de avion cu 6-8 săptămîni înainte de zbor, pentru că atunci găsiți cele mai bune prețuri. Însă dacă găsiți bilete foarte ieftine cu mult timp înainte, cumpărați-le!

Sperăm că toate cele menționate vă vor fi de folos și v-au motivat să deveniți un cumpărător online!

Comentarii