plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Concurs de Paște! Câștigă vouchere în valoare de 50 de euro pentru rezervările de bilete de avion

Zbor.md anunță concurs! Câștigă vouchere în valoare de 250 de euro în perioada sărbătorilor pascale. În mod tradițional, Paștele este un prilej minunat pentru moldovenii care locuiesc și lucrează peste hotarele Republicii Moldova, să revină acasă. Compania Zbor.md te îndeamnă să călătorești cu avionul și să fii de sărbători alături de cei dragi.

De Paște devenim mai buni, iar Zbor.md ți-a pregătit oferte speciale la biletele de avion, iar acum ai și șansa de a câștiga cinci vouchere a câte 50 de euro, pe care le poți folosi pentru orice rezervare de bilet spre orice direcție. Tot ceea ce trebuie să faci este să te abonezi la canalul nostru de Telegram. Odată la cinci zile, va fi extras câte un norocos. Extragerile se vor desfășura în zilele de 5, 10, 15, 20 și 25 aprilie. Câștigătorii vor fi selectați din abonații canalului nostru de Telegram.

Zbor.md este o agenție de bilete de avion din Republica Moldova, care pune la dispoziție clienților săi o gamă largă de opțiuni de călătorie aeriană către diverse destinații. Zbor.md își propune să ofere clienților săi cele mai bune tarife la biletele de avion, consultanță specializată și o experiență de cumpărare plăcută și facilă prin intermediul site-ului web sau prin intermediul echipei sale de agenți de ticketing calificați. Mai mult, compania oferă și alte servicii conexe, cum ar fi asigurarea de călătorie sau rezervări la hoteluri și mașini de închiriat, pentru a oferi o soluție completă pentru călătoria clienților săi.


De ce să alegi Zbor.md?

  • Experiență de 15 ani în industria de călătorii;
  • Asistență și sprijin 24/7 din partea agenților;
  • Program de bonusuri pentru clienți;
  • Zboruri cu 28% mai ieftine decât cele de pe piață datorită conexiunilor inteligente;
  • Pachete turistice cu o diversitate de servicii;
  • Asigurări pentru călătorii oriunde în străinătate.

Comentarii