plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Ce să Vizitezi în SUA?

Statele Unite ale Americii oferă o grămadă de oportunități atunci când vine vorba despre planificarea vacanței. De la schi de iarnă, snowboard și izvoare termale în Colorado, până la explorarea pe timp de vară în nordul Maine și Alaska, plus adevăratele spectacole de toamnă în New Mexico și Las Vegas, fiecare loc poate deveni o călătorie de invidiat.

New York
New York City este un oraș unic în lume și unul care trebuie vizitat și experimentată viața în el, pentru a fi pe deplin apreciat. New York este un centru cultural și artistic de prim rang. Experimentând aglomerația Times Square, explorând istoria la Statuia Libertății sau savurând bucate din întreaga lume în cartierele etnice, vizitarea New York-ului este o experiență captivantă și inegalabilă.

Las Vegas
Un oraș unic și strălucitor, Las Vegas se numără printre cele mai interesante locuri de vizitat în SUA și atrage vizitatori de zeci de ani. Complexele uriașe de stațiuni, cu tot felul de lucruri de văzut și de făcut în orice perioadă a anului, în transformă într-o destinație populară. Opțiunile de divertisment sunt extinse, unele dintre vedetele de top ale industriei muzicale locuind în Las Vegas și susținând concerte în fața unui public numeros în fiecare seară.

Washingon, D.C.
Washington, D.C. este capitala SUA și găzduiește unele dintre cele mai faimoase situri și comori naționale din America, de la Casa Albă și Clădirea Capitoliului, până la muzeele Smithsonian. Acest oraș ar trebui să fie pe itinerariul tuturor atunci când vizitează Coasta de Est.

Miami
Punctul fierbinte din sudul Floridei, Miami este mai mult decât o destinație grozavă de plajă. Plaje minunate pot fi găsite în toată Florida, dar Miami oferă o atmosferă ca niciun alt oraș din SUA. Vibe-ul cubanez de-a lungul Calle Ocho din Little Havana, districtul Art Deco din Miami Beach, care amintește de epoca anilor 1930, parada nesfârșită a mașinilor sport care navighează seara de-a lungul Ocean Drive și scena de vară din South Beach, sunt doar unele dintre aspectele unice care fac din Miami unul dintre cele mai populare orașe din SUA.

Marele Canion
Marele Canion este una dintre acele destinații care musai trebuie văzut și care atrag vizitatorii de generații. Să privești peste pereții canionului către un orizont nesfârșit și o adâncime insondabilă este unul dintre punctele culminante ale oricărei călătorii în Statele Unite. Vizitarea Marelui Canion se poate face cu ușurință într-o excursie de o zi din Las Vegas sau Phoenix și din unele orașe mai mici din apropiere, inclusiv Sedona sau Flagstaff.

Din 7 Iunie 2024, poți zbura spre New York cu HiSky: zbor la cel mai convenabil preț, cu escală la București! Cursele regulate vor fi efectuate săptămânal, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă.
Ne poți apela și la telefon: (+373) 22 844 111 | (+373) 78 844 111

Comentarii