Bilete de avion ieftine spre Zagreb

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Zagreb pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Zagreb din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Zagreb fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Zagreb sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Zagreb este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Zagreb este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Zagreb. Zborurile directe spre Zagreb sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Croatia Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Zagreb poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Zagreb din timp.

Informații generale despre Zagreb

Zagreb se află în Croaţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ZAG. Populația în Zagreb este aproximativ 698966 de rezidenți.

Fusul orar în Zagreb: Europe/Zagreb UTC +0200, diferența de timp între Zagreb și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Zagreb

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Zagreb: