Bilete de avion ieftine spre Xiamen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Xiamen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Xiamen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Xiamen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Xiamen sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Xiamen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Xiamen este deservit de către aeroporturile: Xiamen Gaoqi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Xiamen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Xiamen din timp.

Informații generale despre Xiamen

Xiamen se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - XMN. Populația în Xiamen este aproximativ 3531347 de rezidenți.

Fusul orar în Xiamen: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Xiamen și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.