Bilete de avion ieftine spre Xi An

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Xi An pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Xi An din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Xi An fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Xi An sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Xi An este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Xi An este deservit de către aeroporturile: Xi an Xianyang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Xi An poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Xi An din timp.

Informații generale despre Xi An

Xi An se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SIA. Populația în Xi An este aproximativ 6501190 de rezidenți.

Fusul orar în Xi An: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Xi An și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.