Bilete de avion ieftine spre Truk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Truk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Truk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Truk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Truk sunt cele mai solicitate în lunile Februarie, Mai și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Truk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Truk este deservit de către aeroporturile: Chuuk International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Truk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Truk din timp.

Informații generale despre Truk

Truk se află în Micronezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TKK. Populația în Truk este aproximativ 48654 de rezidenți.

Fusul orar în Truk: Pacific/Ponape UTC +1100, diferența de timp între Truk și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.