Bilete de avion ieftine spre Tobruk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tobruk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tobruk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tobruk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tobruk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tobruk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tobruk este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tobruk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tobruk din timp.

Informații generale despre Tobruk

Tobruk se află în Jamahiriya Arabă Libiană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TOB. Populația în Tobruk este aproximativ 121052 de rezidenți.

Fusul orar în Tobruk: Africa/Tripoli UTC +0200, diferența de timp între Tobruk și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.