Bilete de avion ieftine spre Tijuana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tijuana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tijuana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tijuana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tijuana sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tijuana este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tijuana este deservit de către aeroporturile: Tijuana International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tijuana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tijuana din timp.

Informații generale despre Tijuana

Tijuana se află în Mexic. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TIJ. Populația în Tijuana este aproximativ 1376457 de rezidenți.

Fusul orar în Tijuana: America/Santa_Isabel UTC -0700, diferența de timp între Tijuana și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.