Bilete de avion ieftine spre Tianjin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tianjin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tianjin din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tianjin fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tianjin sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tianjin este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tianjin este deservit de către aeroporturile: Tianjin Binhai International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tianjin poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tianjin din timp.

Informații generale despre Tianjin

Tianjin se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TSN. Populația în Tianjin este aproximativ 11090314 de rezidenți.

Fusul orar în Tianjin: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Tianjin și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.