Bilete de avion ieftine spre Tel Aviv

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tel Aviv pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tel Aviv din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tel Aviv fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tel Aviv sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tel Aviv este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tel Aviv este deservit de către aeroporturile: Aeroportul internațional Ben Gurion, Sde Dov. Zborurile directe spre Tel Aviv sunt deservite de 6 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Alitalia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tel Aviv poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tel Aviv din timp.

Informații generale despre Tel Aviv

Tel Aviv se află în Israel. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TLV. Populația în Tel Aviv este aproximativ 432892 de rezidenți.

Fusul orar în Tel Aviv: Asia/Jerusalem UTC +0300, diferența de timp între Tel Aviv și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Tel Aviv

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Tel Aviv: