Bilete de avion ieftine spre Taskent

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Taskent pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Taskent din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Taskent fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Taskent sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Taskent este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Taskent este deservit de către aeroporturile: Tashkent International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Taskent poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Taskent din timp.

Informații generale despre Taskent

Taskent se află în Sum Uzbekistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TAS. Populația în Taskent este aproximativ 1978028 de rezidenți.

Fusul orar în Taskent: Asia/Tashkent UTC +0500, diferența de timp între Taskent și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.