Bilete de avion ieftine spre Taskent

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Taskent pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Taskent din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Taskent fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Taskent sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Noiembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Taskent este în Ianuarie, August și Februarie.

Orașul Taskent este deservit de către aeroporturile: Tashkent International. Zborurile directe spre Taskent sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Uzbekistan Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Taskent poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Taskent din timp.

Informații generale despre Taskent

Taskent se află în Sum Uzbekistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TAS. Populația în Taskent este aproximativ 1978028 de rezidenți.

Fusul orar în Taskent: Asia/Tashkent UTC +0500, diferența de timp între Taskent și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Taskent

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Taskent: