Bilete de avion ieftine spre Tarawa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Tarawa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Tarawa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Tarawa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Tarawa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Tarawa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Tarawa este deservit de către aeroporturile: Bonriki International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Tarawa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Tarawa din timp.

Informații generale despre Tarawa

Tarawa se află în Kiribati. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TRW. Populația în Tarawa este aproximativ 40311 de rezidenți.

Fusul orar în Tarawa: Pacific/Tarawa UTC +1200, diferența de timp între Tarawa și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.