Bilete de avion ieftine spre Taichung

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Taichung pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Taichung din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Taichung fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Taichung sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Taichung este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Taichung este deservit de către aeroporturile: Taichung.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Taichung poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Taichung din timp.

Informații generale despre Taichung

Taichung se află în Taiwan, Republica Populară Chineză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RMQ. Populația în Taichung este aproximativ 1040725 de rezidenți.

Fusul orar în Taichung: Asia/Taipei UTC +0800, diferența de timp între Taichung și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.