Bilete de avion ieftine spre Skiros

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Skiros pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Skiros din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Skiros fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Skiros sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Skiros este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Skiros este deservit de către aeroporturile: Skyros Island National.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Skiros poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Skiros din timp.

Informații generale despre Skiros

Skiros se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SKU. Populația în Skiros este aproximativ 2994 de rezidenți.

Fusul orar în Skiros: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Skiros și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.