Bilete de avion ieftine spre Skelleftea

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Skelleftea pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Skelleftea din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Skelleftea fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Skelleftea sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Skelleftea este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Skelleftea este deservit de către aeroporturile: Skellefteå.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Skelleftea poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Skelleftea din timp.

Informații generale despre Skelleftea

Skelleftea se află în Suedia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SFT. Populația în Skelleftea este aproximativ 35516 de rezidenți.

Fusul orar în Skelleftea: Europe/Stockholm UTC +0200, diferența de timp între Skelleftea și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.