Bilete de avion ieftine spre Sisimiut

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sisimiut pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sisimiut din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sisimiut fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sisimiut sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sisimiut este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sisimiut este deservit de către aeroporturile: Sisimiut.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sisimiut poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sisimiut din timp.

Informații generale despre Sisimiut

Sisimiut se află în Groenlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JHS. Populația în Sisimiut este aproximativ 5572 de rezidenți.

Fusul orar în Sisimiut: America/Godthab UTC -0200, diferența de timp între Sisimiut și Chișinău este de minus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.