Bilete de avion ieftine spre Singapore

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Singapore pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Singapore din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Singapore fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Singapore sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Singapore este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Singapore este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Changi.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Singapore poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Singapore din timp.

Informații generale despre Singapore

Singapore se află în Singapore. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SIN. Populația în Singapore este aproximativ 3547809 de rezidenți.

Fusul orar în Singapore: Asia/Singapore UTC +0800, diferența de timp între Singapore și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.