Bilete de avion ieftine spre Shiraz

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shiraz pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shiraz din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shiraz fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shiraz sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shiraz este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shiraz este deservit de către aeroporturile: Shiraz International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shiraz poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shiraz din timp.

Informații generale despre Shiraz

Shiraz se află în Iran. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SYZ. Populația în Shiraz este aproximativ 1249942 de rezidenți.

Fusul orar în Shiraz: Asia/Tehran UTC +0430, diferența de timp între Shiraz și Chișinău este de plus 01:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.