Bilete de avion ieftine spre Shimkent

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shimkent pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shimkent din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shimkent fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shimkent sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shimkent este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shimkent este deservit de către aeroporturile: Shymkent International. Zborurile directe spre Shimkent sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Atlas Global International Airways.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shimkent poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shimkent din timp.

Informații generale despre Shimkent

Shimkent se află în Kazahstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CIT. Populația în Shimkent este aproximativ 414032 de rezidenți.

Fusul orar în Shimkent: Asia/Qyzylorda UTC +0600, diferența de timp între Shimkent și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Shimkent

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Shimkent: