Bilete de avion ieftine spre Shenyang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Shenyang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Shenyang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Shenyang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Shenyang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Shenyang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Shenyang este deservit de către aeroporturile: Shenyang Taoxian International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Shenyang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Shenyang din timp.

Informații generale despre Shenyang

Shenyang se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SHE. Populația în Shenyang este aproximativ 6255921 de rezidenți.

Fusul orar în Shenyang: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Shenyang și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.