Bilete de avion ieftine spre Sarajevo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Sarajevo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Sarajevo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Sarajevo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Sarajevo sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Noiembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Sarajevo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Sarajevo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Sarajevo. Zborurile directe spre Sarajevo sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Turkish Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Sarajevo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Sarajevo din timp.

Informații generale despre Sarajevo

Sarajevo se află în Bosnia Şi Herţegovina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SJJ. Populația în Sarajevo este aproximativ 696731 de rezidenți.

Fusul orar în Sarajevo: Europe/Sarajevo UTC +0200, diferența de timp între Sarajevo și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Sarajevo

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Sarajevo: