Bilete de avion ieftine spre San Jose

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Jose pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Jose din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Jose fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Jose sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Jose este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul San Jose este deservit de către aeroporturile: Tobías Bolaños International, Juan Santamaría International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Jose poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Jose din timp.

Informații generale despre San Jose

San Jose se află în Costa Rica. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SJO. Populația în San Jose este aproximativ 335007 de rezidenți.

Fusul orar în San Jose: America/Costa_Rica UTC -0600, diferența de timp între San Jose și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.