Bilete de avion ieftine spre San Francisco

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre San Francisco pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre San Francisco din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către San Francisco fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre San Francisco sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Septembrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre San Francisco este în Noiembrie, Ianuarie și Iunie.

Orașul San Francisco este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional San Francisco. Zborurile directe spre San Francisco sunt deservite de 12 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană United Airlines Inc.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre San Francisco poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre San Francisco din timp.

Informații generale despre San Francisco

San Francisco se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - SFO. Populația în San Francisco este aproximativ 26765 de rezidenți.

Fusul orar în San Francisco: America/Los_Angeles UTC -0700, diferența de timp între San Francisco și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre San Francisco

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre San Francisco: