Bilete de avion ieftine spre Salto

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Salto pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Salto din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Salto fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Salto sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Salto este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Salto este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Salto poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Salto din timp.

Informații generale despre Salto

Salto se află în Uruguay. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - STY. Populația în Salto este aproximativ 99823 de rezidenți.

Fusul orar în Salto: America/Montevideo UTC -0300, diferența de timp între Salto și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.