Bilete de avion ieftine spre Rotterdam

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rotterdam pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Rotterdam din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rotterdam fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rotterdam sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rotterdam este în Iulie, Octombrie și Aprilie.

Orașul Rotterdam este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Rotterdam-Haga. Zborurile directe spre Rotterdam sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Transavia Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rotterdam poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Rotterdam din timp.

Informații generale despre Rotterdam

Rotterdam se află în Olanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RTM. Populația în Rotterdam este aproximativ 598199 de rezidenți.

Fusul orar în Rotterdam: Europe/Amsterdam UTC +0200, diferența de timp între Rotterdam și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Rotterdam: