Bilete de avion ieftine spre Roros

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Roros pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Roros din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Roros fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Roros sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Roros este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Roros este deservit de către aeroporturile: Røros.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Roros poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Roros din timp.

Informații generale despre Roros

Roros se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RRS. Populația în Roros este aproximativ 5623 de rezidenți.

Fusul orar în Roros: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Roros și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.