Bilete de avion ieftine spre Roma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Roma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Roma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Roma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Roma sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Roma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Roma este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Ciampino, Tiburtina, Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci. Zborurile directe spre Roma sunt deservite de 6 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Alitalia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Roma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Roma din timp.

Informații generale despre Roma

Roma se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ROM. Populația în Roma este aproximativ 2318895 de rezidenți.

Fusul orar în Roma: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Roma și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Roma

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Roma: