Bilete de avion ieftine spre Rimini

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Rimini pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Rimini din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Rimini fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Rimini sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Rimini este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Rimini este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Federico Fellini.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Rimini poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Rimini din timp.

Informații generale despre Rimini

Rimini se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - RMI. Populația în Rimini este aproximativ 118673 de rezidenți.

Fusul orar în Rimini: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Rimini și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.