Bilete de avion ieftine spre Punta Cana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Punta Cana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Punta Cana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Punta Cana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Punta Cana sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Punta Cana este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Punta Cana este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Punta Cana.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Punta Cana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Punta Cana din timp.

Informații generale despre Punta Cana

Punta Cana se află în Republica Dominicană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PUJ. Populația în Punta Cana este aproximativ 100023 de rezidenți.

Fusul orar în Punta Cana: America/Santo_Domingo UTC -0400, diferența de timp între Punta Cana și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.