Bilete de avion ieftine spre Portoroz

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Portoroz pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Portoroz din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Portoroz fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Portoroz sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Portoroz este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Portoroz este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Portoroz poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Portoroz din timp.

Informații generale despre Portoroz

Portoroz se află în Slovenia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - POW. Populația în Portoroz este aproximativ 2849 de rezidenți.

Fusul orar în Portoroz: Europe/Ljubljana UTC +0200, diferența de timp între Portoroz și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.