Bilete de avion ieftine spre Porto

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Porto pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Porto din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Porto fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Porto sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Porto este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Porto este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Francisco Sá Carneiro.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Porto poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Porto din timp.

Informații generale despre Porto

Porto se află în Portugalia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OPO. Populația în Porto este aproximativ 249633 de rezidenți.

Fusul orar în Porto: Europe/Lisbon UTC +0100, diferența de timp între Porto și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.