Bilete de avion ieftine spre Pohnpei

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pohnpei pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pohnpei din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pohnpei fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pohnpei sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pohnpei este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pohnpei este deservit de către aeroporturile: Pohnpei International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pohnpei poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pohnpei din timp.

Informații generale despre Pohnpei

Pohnpei se află în Micronezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PNI. Populația în Pohnpei este aproximativ 15000 de rezidenți.

Fusul orar în Pohnpei: Pacific/Ponape UTC +1100, diferența de timp între Pohnpei și Chișinău este de plus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.