Bilete de avion ieftine spre Pescara

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pescara pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pescara din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pescara fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pescara sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pescara este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pescara este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Pescara Abruzzo.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pescara poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pescara din timp.

Informații generale despre Pescara

Pescara se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PSR. Populația în Pescara este aproximativ 116596 de rezidenți.

Fusul orar în Pescara: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Pescara și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.