Bilete de avion ieftine spre Perugia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Perugia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Perugia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Perugia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Perugia sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Perugia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Perugia este deservit de către aeroporturile: Aeroportul San Francesco d Assisi.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Perugia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Perugia din timp.

Informații generale despre Perugia

Perugia se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PEG. Populația în Perugia este aproximativ 120137 de rezidenți.

Fusul orar în Perugia: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Perugia și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.